Diensten

logo-huisstijl

LOGO & HUISSTIJL

De branding van je bedrijf is een belangrijke basis voor je herkenbaarheid en professionaliteit. Laat een persoonlijk en uniek logo ontwerpen, met bijpassende huisstijl. Je doelgroep zal je meteen herkennen!

PERSOONLIJK BEHANG

Een persoonlijk behang is een echte blikvanger in je huis of bedrijfsruimte. Ik ontwerp een behang in een thema of met persoonlijke elementen: alles is mogelijk. Het resultaat? Een uniek behang dat niemand anders heeft.

INTERIEUR STYLING

Mist er bij jou thuis of in je bedrijfsruimte sfeer? Krijg je de ruimte maar niet gezellig? Ik kom graag bij je langs om je advies te geven en je te helpen om een sfeervolle ruimte te realiseren.

WEBDESIGN

Je website is jouw online visitekaartje. Ik ontwerp én bouw een professionele en unieke website of webshop in jouw huisstijl. Een website met een persoonlijke touch: dat zorgt gegarandeerd voor sfeer en herkenning.

persoonlijk-ontwerp

PERSOONLIJK ONTWERP

Een geboortekaartje, uitnodiging, ontwerp in een houten lijst, een poster of een huisnummerbordje: laat een persoonlijk ontwerp maken voor jezelf of als een persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid.

GEBOORTEKAARTJES

Wat is er leuker dan een uniek geboortekaartje voor jouw kleintje? Ik maak een persoonlijk ontwerp en zorg voor het drukwerk met bijpassende enveloppen en eventueel zelfs met een persoonlijke geboortepostzegel!

DRUKWERK

Ook voor het ontwerpen van posters, flyers, kaarten, brochures kan je bij mij terecht. Naast een uniek ontwerp adviseer ik je graag op het gebied van kwalitatief drukwerk en verzorg ik de realisatie en levering hiervan.

wallart

WALL ART

Een uniek ontwerp voor aan de wand. In een handgemaakte houten lijst, op karton, plexiglas of aluminium. Laat een persoonlijk ontwerp maken of bestel een ontwerp uit de eigen lijn van Nikitis.