logo-huisstijl

LOGO & HUISSTIJL

De branding van je bedrijf is een belangrijke basis voor je herkenbaarheid en professionaliteit. Laat een persoonlijk en uniek logo ontwerpen, met bijpassende huisstijl. Je doelgroep zal je meteen herkennen!

WALL-ART

Een persoonlijk behang of wandplaat is een echte blikvanger in je huis of bedrijfsruimte. Ik ontwerp op maat in een thema of met persoonlijke elementen: alles is mogelijk. Het resultaat? Een uniek item dat niemand anders heeft!

WEBDESIGN

Je website is jouw online visitekaartje. Ik ontwerp én bouw een professionele en unieke website of webshop in jouw huisstijl. Een website met een persoonlijke touch: dat zorgt gegarandeerd voor sfeer en herkenning.

GEBOORTEKAARTJES

Een unieke persoonlijke geboortekaartje voor jou kleintje is natuurlijk het allerleukste! Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het ontwerp, kijken we naar leuke druktechnieken en bijpassende enveloppen met eventueel een persoonlijke postzegel! Naast het geboortekaartje kan er ook een persoonlijke geboorte raamsticker ontworpen worden!

DRUKWERK

Ook voor het ontwerpen van posters, flyers, kaarten, brochures kan je bij mij terecht. Naast een uniek ontwerp adviseer ik je graag op het gebied van kwalitatief drukwerk en verzorg ik de realisatie en levering hiervan.

INTERIEUR

Unieke wall-art designs, kussens, zitzakken, kinderdekken en nog veel meer vind je in de webshop van mijn 2e bedrijfje www.NIN-NIT.nl. Heb je iets in gedachte voor thuis en wil je iets op maat laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk!