WALL ART | JOY WITH BIRDS

 

Dit Wall art ontwerp brengt met de frisse kleurencombinatie en de speelse compositie een stukje vrolijkheid in huis! In het ontwerp zijn verschillende elementen uit de natuur samengevoegd. Beelden en vormen lopen door elkaar heen, je blijft je verbazen over wat je allemaal ziet!

Kies jouw Wall Art look! Leverbaar op 3 verschillende materialen!

Re-board is gemaakt van kartonnen sandwichplaten. Het materiaal is ongelooflijk licht, oersterk en milieuvriendelijk. De kartonnen zijkant is 16 mm dik en geeft een stoer effect aan het Wall Art ontwerp! Re-board heeft een matte uitstraling.  
Aluminium Dibond geeft een luxe en strakke uitstraling. Het materiaal heeft een witte toplaag en wordt mat afgewerkt waardoor de kleuren prachtig uit komen! Aluminium Dibond is 3 mm dik en heeft een zwarte zijkant. Het materiaal is UV- en vochtbestendig en is hierdoor ook geschikt voor buiten.
Plexiglas geeft een luxe en chique uitstraling en is oersterk! Het materiaal is 10 mm dik en heeft een glad en glanzende structuur. Door de nieuwste druktechnieken is het materiaal extra beschermd en komen de kleuren nog helderder over! De zijkant van het plexiglas geeft een extra dimensie aan het ontwerp. Het materiaal is UV- en vochtbestendig en is hierdoor ook geschikt voor buiten.

 

/ Free Portfolio Plugin for WordPress by Silicon Themes.