BRANDING / DRUKWERK / PROMOTIEMATERIAAL

OVER DIT PROJECT

Na het succes van Schemering in 2017, presenteren Theater manifestatie IJmond in september 2019 de tweede voorstelling op een unieke locatie in de IJmond. Luwte wordt gemaakt en uitgevoerd door meer dan honderd professionals en amateurs, spelers, dansers, muzikanten, kunstenaars, decorbouwers en vele vrijwilligers. Op de plek van een voormalige betongieterij in IJmuiden worden de mensen naar een bijzondere gemeenschap in de luwte meengenomen, die zich geen raad weten als plots de wind verschijnt.

Voor dit bijzonder theaterproject zijn posters, flyers en banners ontworpen. Deze zijn op een speciale manier geprint door Pantheon Drukkers met een gouden inkt wat het drukwerk en de ontwerpen nog meer klasse geeft. De posters en flyers worden verspreid door de hele regio en ook op social media en de website worden deze uitingen toegepast.

In het ontwerp van de poster zijn de basis kleuren verwerkt die worden doorgevoerd in de voorstelling. De strakke lijnen van de beton blokken zijn een belangrijke factor in het ontwerp en het decor van het theaterstuk. Het was een mooie uitdaging om dit ontwerp te mogen maken.

 

 

 

/ Free Portfolio Plugin for WordPress by Silicon Themes.