DRUKWERK

BOEKJE KINDERACTIVITEITEN IN WIJK AAN ZEE

Speciaal voor de kinderen is er een boekje gemaakt waar alle activiteiten in staan. Nikitis heeft het boekje vormgegeven en foto’s gemaakt op locatie. Het boekje is ook in het Duits vertaald voor de Duitse toeristen in Wijk aan Zee.

BOEKJE HISTORISCHE WANDELING / RONDJE WIJK AAN ZEE

Een bijzondere boekje over de historie van Wijk aan Zee, gebundeld in 2 wandelingen. Het boekje heeft twee voorkanten. Aan het eind van de wandeling kun je het boekje omdraaien en beginnen aan de volgende wandeling. De omslag van het boekje is extra groot waar de plattegronden en gedichten in verwerkt zijn.

Het boekje is te koop bij de Tip Wijk aan Zee.

VISITEKAARTJES

Frisse visitekaartjes ontworpen voor de TIP Wijk aan Zee.

ADVERTENTIE

Advertentie ontwerp die voor verschillende uitingen wordt gebruikt. Advertentie past helemaal in de huisstijl met de visitekaartjes.

BUTTON

Button gemaakt voor evenement in Wijk aan Zee met daarin gezichten verwerkt van bewoners van Wijk aan Zee en het dorpsgezicht.

WEBDESIGN

Nikitis heeft ook de website van TIP Wijk aan Zee ontworpen. Op deze website vindt u alle informatie omtrent Wijk aan Zee. Waar kunt u overnachten? Waar moet u zijn voor de gezellige restaurants en wat is er te doen? De site geeft u het gevoel van Wijk aan Zee, een badplaats dat zeker een bezoekje waard is.

BEKIJK WEBSITE >

tipwebsite-home

 

 

 

 

/ Free Portfolio Plugin for WordPress by Silicon Themes.